Livets update

Det är ett bra tag sedan något skrevs hit, och det har hänt mycket sedan dess...

..Vi skickade fyra poeter till Sverige på Svenska mästerskapen i Poetry Slam. Alla med sin egen stil och alla med sin egen stig. Och en av dem gick vidare till final!

..Vi blev kontaktade av Finnish Cultural Institute for the Benelux om att öppna deras sjunde upplaga av Transpoesie. Så vi skrev en dikt om vårt enarmade land på de språkstenar som landet är byggt. Och i september är vi alltså påväg till Bryssel.

..Vi har varit närvarande och frånvarande, vi har växt och vi har kommit till insikt. Och vi har tacklat livet. Ibland har våra vägar gått isär och andra gånger har de korsats. Det är tur att det finns telefoner nu för tiden!

 

 

I mars hade jag ju förresten en poesimånad på gång. Man kunde kalla det ett misslyckande, eftersom den slutar vid dag 6 men jag tror jag ska se det som att jag har möjlighet till förbättring. Jag hittade tre utkast som aldrig såg dagens ljus då, men jag tänkte att de kunde få chansen nu. Håll till godo!

 

Flyter fram i kritik
Men jag är mig lik
Backar när allt ska fram
Vilken skam!

Tvekar när jag borde stå fast
Jag är länken som brast
Har nog så mycket åsikter
Men kan inte ta konflikter

---

Motivationen verkar tryta
Jag vill ryta
Men jag hittar ingen ork

---

Det är fjäderns lätta sätt
Mot asfaltens tunga ord
Att förklara är inte lätt
När skadan ren är gjord

Jag visar upp en fin fasad
Men stommen den e fel
Du har redan byggt din stad
Utan att granska varje del

Hur rättar jag mitt misstag
Så allting hålls ihop
Och orken är så svag
Snart rämnar alltihop

 

 

Och nu är sommaren i princip över. Men vi får ta hösten lite senare. Den ser i alla fall inte ut att bli tom på poesi!

/Malin
25.08.2017 kl. 21:46

Poetry Slam kvalevenemang 01: och vinnaren är...

Kevin Stewart!
Stort grattis!
Den som följer EstradpoesiFI eller projektets sida på FB har fått denna information tidigare redan, vi försöker hinna uppdatera på alla ställen, men om man vill få snabbaste info nu under dessa kval så lönar det sick att klicka in "följ" knappen på de sidorna! Under evenemangen strävar vi också hinna uppdatera på Kulturhuset Karelias instagram i "realtid"!

Här ett lass med bilder från kvalet 29.4!

Poetry Slam Qualification event 01 at Kulturhuset Karelia 2017 | Estradpoesi FI
En del bilder är faktiskt tagna av vinnaren Kevin, då han är fotograf! Vi har härligt nog fått lov att använda hand bilder!

NÄSTA, och det SISTA kvalevenemanget är 05.05 i Kulturhuset Karelia! Kom med och njut poesi, tävla eller var en jury!

Juryn är en av de viktigaste i tävlingen, tack till kval01-jury, ni hade ingen lätt uppgift: mycket bra poesi hördes från scenen, och poängen låg mycket jämnt i finalen där Kevin Stewart, Tibu Borgsten och Rosanna Fellman tävlade!


 
Estrad Poet
02.05.2017 kl. 17:49

IMORGON i Ekenäs - kval nr.3 för Poetry Slam mästerskapet i Sverige!

Imorgon skall det hända på Kulturhuset Karelia!

I Åbo hade de kvalevenemang igår på Skärgårdsbaren - ett stort varmt grattis går till Hanna Ylöstalo som vann möjlighet att representera Finland i Sveriges Mästerskap i Poetry Slam 2017!

Det lär ha varit en tajt tävling, med spännande stunder och underbar poesi - kolla in mer på FB-sidan där nyaste nytt uppdateras så snabbt vi kan!

Ni kan följa med Kulturhuset Karelias instagram för att hålla er mer uppdaterade om kvalen där 29.4 och 5.5, så gott det går och hinns skall vi posta live uppdateringar där.

Snart verkar listan bli full för morgondagens kval, men om det finns platser kvar så kan man anmäla sig ännu på plats ända tills kl 17.00.


Till kvalet 5.5 finns också ännu platser, så förhandsanmälningar kan ni skicka til estradpoesi.finland (ät) gmail.com: skriv namn, hemort och telefonnummer!

poet karelia estradpoesiFI goodiebag Poeterna som deltar utlovas också en liten goodiebag. Poetanpassad.
 
Estrad Poet
28.04.2017 kl. 20:44

Affischerna kom! Och tips om att komma till Raseborg.

Nu kom också affischerna, dessa skall Raseborg dekoreras med ställvis.

Kom ihåg att anmäla ditt deltagande till kval-evenemangen i tid innan platserna fylls upp!

Tyvärr kan vi inte erbjuda logi för deltagare i kvalevenemangen, men här i Raseborg har vi arrangerat tävlings-evenemangets tidtabell så att man hinner med sista tåget från Ekenäs till andra förbindelser - och vill man övernatta någonstans i vår fina kommun och inte har bekanta hitåt så finns till exempel Motel Marine och Hotel SeaFront i Ekenäs, och i Karis finns Socis att boka in sig på på egen bekostnad.

Två kvaltilfällen i Raseborg! Anmäl ditt deltagande till estradpoesi.finland ( ät ) gmail.com, skriv namn, hemort, telefonnummer och vilket evenemang (eller båda!) som du vill delta i! Åbo-evenemangens anmälningsråd hittar du HÄR.
 

 

 

Estrad Poet
07.04.2017 kl. 12:23

Kvaltillfällen: ÅBO, RASEBORG i april och maj!

Ett STORT grattis till det första kvalets vinnare!
I HKI på ravintola Tenho, på HPC:s kvalevenemang vann poeten Tanja Michelle! Hon uppträdde på engelska, och tävlingen hade 11 tävlanden med givande och fin poesi.


Nu finns det Facebook-evenemang och info om kvalevenemangen som ordnas i Åbo och Raseborg på infosidan för Finlands deltagande i Sveriges Poetry Slam Mästerskap 2017!

Inget inträde, Åbo -evenemanget har 18 års åldersgräns, Kulturhuset Karelias evenemang i Ekenäs har ingen åldersgäns.

Vilket språk som helst är välkommet på scenen, i både kvalen och i finalen som arrangeras i Göteborg, Sverige 24-27 maj 2017.

De fyra kvalens vinnare kvalificerar sig att delta i finalen, och tack vare bidragsgivaren Svenska Kulturfonden kan vi nu också bekosta finalisternas resor till största del! Mer info om det kommer att komma senare på Finland Suomi poetry slam SM2017 -Facebook sidan så följ den för att få senaste nytt!!


Begränsat antal deltagar platser!

 


Link till evenemanget HÄR.


Link till evenemanget i Raseborg 01 HÄR.


Link till evenemanget​ i Raseborg 01 HÄR.
 

Estrad Poet
31.03.2017 kl. 18:16

Första KVALET till Sveriges Mästerskap i Poetry Slam 28.3 i HKI!

Första kvalet för SM2017 ordnas av Helsinki Poetry Connection i Tenho Restobar i Helsingfors 29.3 kl.19 - det finns några få deltagarplatser kvar!

Kolla in evenemanget på FB HÄR!

HPC bloggen.


I april så kan Åbo och Raseborg förbereda sig på kval, mer info poppar upp an efter HÄR!


De olika arrangörerna ansvarar själva för förhandsanmälningar och annat angående de skilda evenemangen, och till HPC - kvalet kan ni anmäla er så här:

"​Man kan anmäla sig på förhand via email: harri.hertell@gmail.com eller i Tenho 30 minuter före evenemanget börjar. De 15 första ryms med! Här nedanför finns reglerna och biljetter är gratis."

-information från FB-sidan för kvaltillfället.

 

Estrad Poet
23.03.2017 kl. 13:02

Sveriges Mästerskap i Poetry Slam 2017

Här är informella Facebook-sidan där vi försöker samla information om alla kval och uttagningar inför SM2017 i Poetry Slam!

Sverige säger hej och välkommen!
Estrad Poet
12.03.2017 kl. 21:16

Tävla i SVERIGE 2017! P-O-E-S-I !!!

Det är STORA nyheter här.

Kaliber: Delta-i-Sveriges-Mästerskap-i-Poetry-Slam-stora nyheter!

För första gången, någonsin får vi från Finland delta i Sveriges Mästerskap i Poetry Slam på lika villkor som alla fina, härliga och inspirerande poeter som är skrivna i Sverige!

SM har 20-års jubilee och Finland fyller hundra. Vad kan passa bättre?

Samt, den som läst lite om Poetry Slam scenen i Sverige har kanske lagt märke till att det var Erkki Lappalainen, finskbördig ordrik poet som hämtade konstgrenen till Sverige också.

Nåväl, då vi nu får delta på samma villkor så har vi ju samma ansvar också - det betyder att vi måste arrangera kval/deltävlingar för att kunna sända 1-4 representanter till Göteborg i maj 2017 och tävla i den stora finalen!


estradpoesiFI estrad poesi dikt finlandssvensk SM2017 lappalainen runo

Vi har skrummat och planerat tillsammans en tid, och sänt iväg stipendie och bidrags-ansökningar för att ställa till med ett kval, och på nästa års sida kommer vi informera mer om vad som händer.


Vi kommer att samarbeta detta projekt med Kulturhuset KARELIA i Ekenäs, de bidrar med scen och utrymme - Karelia är en gammal biograf, som tillför en massa varierande kultur på Raseborgsscenen.

Vi har också på G diskussioner med andra poesi-fixare om att ordna kval på andra orter, och kommer självfallet informera om dem här också om och när det blir något! En bit koordinering återstår att fixa, då hela Finland räknas som en "ort" i SM i Poetry SLam 2017 och var ort har 1-4 representanter de kan sända. Det vi nu vet är att vi kommer ordna en eller två kval-tillställningar i Karelia i Ekenäs under våren, och det ter sig som att det kommer ordnas ett kval också nära Åbo. Om du skulle vilja ordna ett kval/uttagning så kan du emaila till oss så att vi kan samkoordinera och lägga Finland på.. ööö poesikartan i Sverige! Vi har en planeringsgrupp för detta som vi sedan isåfal lägger till dig i!

Eventuella andra kval-arrangörer får också om de behöver tips och råd om regler och allt i gruppen där vi diskuterar kvalen.

Obs - märk att du som ordnar INTE kan delta i kvalen i det evenemang som DU själv ordnar! Det betyder alltså; jag kan inte delta i EstradpoesiFI:S evenemang, men nog i andras. Vi från Finland kan också nu alltså detta år delta i kval som ordnas i Sverige. Och man kan ta del i hur många kval som helst - brinner man för scenen och inte kommer med i kvalet på sin ort så kan man delta i kval som ordnas på en annan ort.

---

Vi här på EstradpoesiFI har valt att endast ordna uttagningar för individuella grenen, alltså slam poetry som uppförst individuellt. Vi hoppas kunna hjälpa de tävlande som kommer delta SM2017 från våra uttagningar rent ekonomiskt att ta sig till Göteborg och övernattnignen där, men mycket av det ligger ännu under frågetecken då det beror på stipendier och sponsormöjligheter - så mer om det också senare.

SÅ: är du intresserad av, eller vet någon som kunde vara intresserad av att sponsra konst och kultur i denna superba uttrycksformen estradpoesi så emaila oss på estradpoesi.finland@gmail.com och fråga mer!

---

Precis som tidigare, kommer vi att informera om när man kan anmäla sig till våra kval/uttagningar som ordnas i Raseborg här på bloggen och på FB-sidan.
Om det kommer med annu fler arrangörer för olika kval kommer de själva att ansvara för sina anmälningar, och hur-var-när deras tillställningar ordnas.Vi önskar er ett gott nytt och ordrikt år 2017, här från EstradpoesiFI med dessa nyheter! Ta väl hand om varandra och er själva!
 
/ Dizi
29.12.2016 kl. 22:00

Bilderna från Bokkalaset Poetry Slam 2016!

Här är kvällen i bilder!


Bilderna är tagna av fotografen Ahmed Alalousi.

Tack alla, än en gång!
Och video kommer bara jag hinner editera också dem!
/ Dizi
13.11.2016 kl. 21:20

Vinnaren av Bokkalaset Poetry Slam 2016: Daniel!

Bokkalaset Poetry Slam är avgjort:

GRATTIS Daniel!
Guldtagare av slammet 2016!

daniel vinnare poetry slam bokkalaset 2016Daniel - poetiskt, politiskt, och också positivt!

Vi kommer skriva mer om Poetry Slamet vi ordnade på Bittes bokbar under Bokkalaset senare men allra så här först, denna dagen-efter-trött-och-glad:


TACK ALLA - särskilt


Poeterna - vilken talangfull kväll. Jag är berörd, djupt imponerad och framförallt GLAD&LYCKLIG att fått igen bekräftat att poesin och poeterna är av sådant djupsinnigt, roande, rörande kaliber att man nästan spricker av känslor av att se och höra er!

Juryn - Alltså - ni var härliga, effektiva, snabba, så att en MC som förberett sig på att dra alltför många dåliga skämt lättad istället fick dela ut sporrande, genomtänkta och bra poäng till poeterna! Utan er - nada!

Publiken - Ni är guld, glitter (mer än min paljettklänning), ni är responsen, pulsen, ni är mellanslagen mellan orden och underbara! 

Tävlingen - var oerhört spännande, det var hård tävling och med tävlanden i åldrarna 9-70-ish! På svenska, finska och engelska. Vi hörde och upplevde dikter i gore-punkstil, om politik, kärlek, vård-kritik (och hyllning), historien... så mycket FINT!

Senare kommer det video upp här hos oss, och innan det borde det komma bilder som fotografen Ahmed Alalousi snäppte under kvällen!


Poesikvalitén och diversiteten i uttryck var hög, alla poeterna verkade så vana på scen - så sig själva - att man inte kunde tro att det lär varit första gången för en del av dem!FINALEN blev olidligt spännande - då de två som tog sig till finalduellen: Daniel Nyman och Rosanna Fellman hade exakt samma poäng från andra ronden. Vi lottade diplomatiskt framför scenen förste-läsningsturen med sten-papper-sax med poeterna.

Och än mer spännande blev det...

rosanna bokkalaset poetry slamRosanna: poesi, humor, ordmångfald, dialekt och gore-punk-dikter!

Hittils under kvällen hade det varit ganska  tidsövertramp som gav poängavdrag. Men i finalduellen.
blev det det.

I finalduellen fick Daniel 28,2 (!) poäng och läste på 01:48, och Rosanna 28,4 (!!!) av juryn - MEN för att Rosannas tid gick över - på 03:21 minuter drogs ett poäng av och slutpoängen blev då 27,4.

Tävlandet är spännande, varierande, och inspirerande, man vet aldrig hur det går - den största vinnaren är kanske publiken, som får poesi i pärmar av scen. Vi alla, i form av gemenskap, inspiration och lek!

Båda finalisterna var inspirativa, inlevelsefulla och ordstarka - och alla deltagande (14 stycken!) verkade ge vår Finland-scen av estradpoesi en till glimt av ljus!

dizi di2i daniel estradpoesi finlandssvenska delegationen runoilijat poeterBokkalaset Poetry Slam vinnare 2016 Daniel men MC och vinnare 2014 Dizi (Melinda L). En gång deltog dessa tu i SM i Poetry Slam i laget Finlandssvenska Delagationen tillsammans (och tog silver hem därifrån).


TACK. Tack än en gång.


Stay tuned för mer om kvällen - OCH
andra
stora
HÄRLIGA

nyheter.


 

/ Dizi
12.11.2016 kl. 16:03

En vecka kvar! + Situationspoesi / Malin / 05

Med en vecka kvar till Bokkalasets Poetry Slam i Ekenäs kan vi meddela att alla tävlingsplatser är fyllda! Vi är jätteglada att så många har valt att anmäla sig och nu väntar vi med spänning på själva tävlingen.

Ifall någon skulle ha velat anmäla sig ännu ber vi att ni tar kontakt till estradpoesi.finland[at]gmail.com och visar intresse, så kan vi ha det i åtanke ifall någon av de anmälda annulerar sin anmälan!


Jag tänkte på samma gång sätta mig ner och skriva av mig lite, i form av situationspoesi. Vad passar bättre då det snart är dags för Poetry Slam? Och all helgona är stundande, så mina tankar går till de som gått vidare och alla de som står kvar.

 

De viktigaste jag har
De finns ännu med mig, kvar
Alla de som står mig nära
Alla de jag kallar kära

Men det finns ju många andra
Som på den eviga vägen vandra
Alla de som vi nu minns
De kanske en dag återfinns

-----

Det är så svårt att tolka sorg
Den blir så lätt en ensam borg
Så från djupet av mitt hjärta
Önskar jag lindra all din smärta

Ta tiden du behöver
Och mera därutöver
Jag finns och lyssnar, om du vill
Till oändligheten nästintill

Men att starta med att fråga
Det är svårare att våga
Sorg kan vara svår att rå på
Ingen vill ju trampa på nån tå

I denna mörka tid
Kan man behöva nån bredvid
Behöver du nu mig
Så finns jag här för dig

 

Ta hand om varandra, nu och alltid! Håll alltid högt i tak och varma filtar framme! För vi behöver alla någon att prata med ibland, och det är min förhoppning att vi alla ibland också kan vara den som lyssnar!
 Ljus
/Malin
04.11.2016 kl. 22:45

TVÅ veckor innan tävlingsdags!

Ja, tiden går snabbt - redan näst-nästa veckas fredag är det tävlingsdags!

Bokkalaset Poetry Slam 2016 vinnare kommer avgöras på Hotel Sea Front i Ekenäs, och det kommer nog att vara spännande att se hurudana dikter som det läses och uppträds med. Och vad juryn, som väljs ur publiken, denna gång kommer att tycka!

Här är artiklar från Västra Nyland och Svenska Yle om både slammet och hela helheten Bokkalaset - som detta år kör med ett tema; "Krig och fred".
 

Bokkalaset Poetry Slam 2014-deltagare, då hände det på Kulturhuset Karelia! Bild lånad från Bokkalasets hemsida.


 
/ Dizi
28.10.2016 kl. 21:14

OJ! Nästan alla deltagarplatser fyllda!

Nu har vi nästan alla deltagarplatser fyllda för Bokkalaset Poetry Slam 2016!

Så är du intresserad av att komma med och tävla Fredag 11.11 gör det så här: anmäl dig med att emaila till estradpoesi.finland ( ättt )gmail.com - meddela oss ditt namn, telefonnummer, kontaktuppgifter (adress, hemort), och email - om det är en annan än den du emailar oss från!

Om platserna fyllts, så meddelar vi att du är i kö om det kommer annulleringar.

Om du funderar över reglerna så finner du dem ju HÄR.


Alla äro vi vinnare.

Bokkalaset Poetry Slam äger rum på Hotel Sea Front, och på Bokkalasets websida, HÄR hittar du också en karta över Ekenäs. På Bokkalasets Facebook-sida uppdateras också allt livligare om allt som händer på den litterära festivalen.


Nu skall jag editera lite video från KOBRA Poesi Jamet så vi får ännu mer inspiration inför det kommande slammet! Försöker hinna få up pdem denna vecka, en hel del olika framträdanden blev det den kvällen, stort tack åt alla som deltog, diktade och open mic:ade!

 
/Dizi
24.10.2016 kl. 22:55

REGLER för Bokkalaset Poetry Slam 2016

Just för att man inte egentligen kan tävla i något så subjektivt som poesi, så måste det ju finnas regler!
Här är reglerna för kommande Bokkalaset Poetry Slam 2016 i Ekenäs, Raseborg 11.11.2016!

 

REGLER - Bokkalaset Poetry Slam 2016 på Bittes Bokbar / EstradpoesiFI

1. I poetry slam tävlan uppträder poeten med sina egna originaldikter på max.3.09 minuter.

2. Ingen rekvisita, musikinstrument eller andra effekter är tillåtna. Man får heller inte använda scenografin, eller tekniken på scenen som verktyg för effekt. Du får dock ha hjälpmedel för läsandet; som till exempel din dikt i pappersform, häfte eller mobil.

3. Jurygrupperna, tre till fem stycken, består av frivilliga personer i publiken: de ger poäng som avgör vem som går vidare i ronderna. Jurygrupperna består av en till fyra personer. Är jurygrupperna fem stycken så stryks högsta och lägsta poängtalen. Jurymedlemmarna får inte vara jäviga, eller en av de tävlande poeterna.

4. Poängen går från 0,0 - 10,0 och räknas ihop till en slutlig poängsumma.

5. Tidsövertramp ger minuspoäng.

Minuspoäng för tidsövertramp dras av 0,5 poäng per 10 sekunders övertramp efter tre minuters framträdande: 03.00-03.09 inget avdrag • 03.10-03.19 0,5 poängs avdrag • 03.20-03.29 1,0 poängs avdrag osv. Uppträdandets tidtagning börjar från första yttrade ord eller att framträdandet tydligt börjat med gester, miner eller annat uttryck.

6. Dikten kan vara på vilket språk som helst på Bokkalaset Poetry Slam 2016.

7. Citerar du någon måste det framkomma tydligt att det är ett citat.

8. Om poeten går över fem minuter i sitt uppträdande har MC lov att avbryta framförandet. Överstiger uppträdandet 15 minuter så diskvalificeras poeten ur tävlingen.

9. Beroende på deltagarantal kommer tävlingen gå i 2–3 ronder. Förbered därför två till tre stycken dikter att framföra. Om du kommer till finalen och vill läsa en av de dikter du läst upp tidigare så får du (såkallade ”favorit-regeln”). 

 

/ Dizi
13.09.2016 kl. 13:31

POETRY SLAM! 11.11.2016!

poetry slam estradpoesi bokkalaset bittes bar 2016

POETRY SLAM!

JA! Vi skall ordna ett poetry slam på Bittes Bokbar under Bokkalaset i Ekenäs i år!

 

11.11 - boka in det i kalendern!

Du kan anmäla dig per email till estradpoesi.finland@gmail.com senast 09.11.2016

 

Skriv ditt namn, hemort och kontaktuppgifter (telefonnummer, adress). Anmälan är bindande, om förhinder uppkommer för poeten bör arrangören meddelas.

Du får svar med bekräftelse om anmälan samt reglerna per email.

 

Alla Poetry Slam deltagare får en goodie-bag och vinnaren tilldelas pris!

bokkalaset estradpoesi finland ertrudsgn

Såklart, OM deltagarplatser till slamet finns kvar på evenemangets dag så kan man också anmäla sig som deltagande på plats, förhandsanmälning är dock att föredra för att garantera att man hinner med.

 

Vi informerar om läget på Facebook evenemanget - HÄR - och EstradpoesiFI- communityn på Facebook.

Uppträdandena filmas om poeterna så önskar och laddas upp av oss efteråt!

 
/ Dizi
09.09.2016 kl. 16:00

Om

 

Detta är en blogg-plattform för estradpoesi och spoken word!
Drivs av två ordkonstnärer och poeter, Melinda och Malin.

EstradpoesiFI på FB (Link)

---

Finland deltar i Sveriges mästerskap i poetry slam 2017!
HÄR är den officiella informationssidan på FB
Med och ordnar kval-evenemang är EstradpoesiFI, PROSA, och HPC
 

Vill du också få dina dikter publicerade här? Känner du att du vill få chansen att synas?

Eller har du tips, idéer, tankar om temat estradpoesi och dikt?

Mejla då till: 

estradpoesi.finland[at]gmail.com

---
 

estradpoesi finland finlandssvensk poesi dikt

 

Vi publicerar inskickat video-material för bloggen via vår youtube-kanal, tillägger information om poeten och ett litet intro. Skicka in ditt bidrag med en dropbox-länk eller liknande, samt skriv diktens titel, det namn du vill kallas och eventuell sida du vill att vi länkar till!

All copyright på material hålls hos dig, med att skicka in ett bidrag ger du oss endast lov att publicera ditt bidrag på våra kanaler och tillägga i videon nödvändig information om dig. Vi lägger också till vår blogglogo och jingel, så folk vet att denna plattform publicerat just dig. Och du kan när som helst be att vi tar bort ditt material, om du ångrar dig.

---


Vi går igenom allt material som skickas in innan vi publicerar det, och publicerar med Finsk lagstiftning i åtanke. Ibland kan det hända att ditt bidrag publiceras senare än när det är inskickat, vi publicerar i passande takt och tema, och arbetar frivillgit med detta. Om det till exempel är tema-månad på kommande kan det vara att vi vill spara din godbit tills den slår på! 

Du kan OCKSÅ skicka in poesi i textform, tillsammans med en passande bild eller multimedia!

Illustration, fotokonst, ett musikklipp du komponerat.

 

Fråga mer per mail om du blev intresserad!

 

---

LÄNKAR

Våra evenemang: JAMs & SLAMS


Video från Bokkalaset POETRY SLAM 2016

BILDER från BPS2016

Vinnaren av Bokkalaset Poetry Slam 2016Pop UP POETRY på Galler KOBRA - Okt 2016 Video

Bilder från KOBRA Pop UP POETRY

Stories Of: Rap And Poetry - Maj 2016

Bilder från Stories Of: Rap And Poetry


POETER & ARTISTER

 

Dizi fb

Dizi på ratata

Daniel Nyman - BPS2016 vinnaren

Daniela I
Daniela I på poeter.se