Situationspoesi / Malin / 06

Böldliknande infektioner
Speglar dom månne mina intentioner?
Kroppens spegling av ett tjut
Det kanske är elakheten som vill ut

Verkligt stöttande ord
Empatin blev konstgjord
Det finns inget förebyggande att göra
Inte exakt vad man vill höra

När orken tryter blir detta droppen
Sista strået för både kroppen och knoppen
Frågan varför får inget svar
Frustrationen lämnar kvar

Väntar så in det nya året
Omplåstrat är det nya såret
Livet brukar ändå bara
Ge dig utmaningar du kan klara

 

Detta år har största delen av mina vistelser hos föräldrarna bestått av varierande långa konvalesenser efter olika operationer och snitt. Jag är frustrerad. Det finns inga förklaringar på varför. Jag är frustrerad. Det gör ont. Jag är frustrerad.

Mitt i allt detta ska det snart bli jul, nyår och framtid. Snart har vi hållit på med bloggen i ett helt år. Så mycket man kan lära sig och så mycket det kan finnas kvar att lära sig. En salig blandning av frustration och lärdom. Livet.

/Malin
Publicerad 22.12.2016 kl. 00:04

En vecka kvar! + Situationspoesi / Malin / 05

Med en vecka kvar till Bokkalasets Poetry Slam i Ekenäs kan vi meddela att alla tävlingsplatser är fyllda! Vi är jätteglada att så många har valt att anmäla sig och nu väntar vi med spänning på själva tävlingen.

Ifall någon skulle ha velat anmäla sig ännu ber vi att ni tar kontakt till estradpoesi.finland[at]gmail.com och visar intresse, så kan vi ha det i åtanke ifall någon av de anmälda annulerar sin anmälan!


Jag tänkte på samma gång sätta mig ner och skriva av mig lite, i form av situationspoesi. Vad passar bättre då det snart är dags för Poetry Slam? Och all helgona är stundande, så mina tankar går till de som gått vidare och alla de som står kvar.

 

De viktigaste jag har
De finns ännu med mig, kvar
Alla de som står mig nära
Alla de jag kallar kära

Men det finns ju många andra
Som på den eviga vägen vandra
Alla de som vi nu minns
De kanske en dag återfinns

-----

Det är så svårt att tolka sorg
Den blir så lätt en ensam borg
Så från djupet av mitt hjärta
Önskar jag lindra all din smärta

Ta tiden du behöver
Och mera därutöver
Jag finns och lyssnar, om du vill
Till oändligheten nästintill

Men att starta med att fråga
Det är svårare att våga
Sorg kan vara svår att rå på
Ingen vill ju trampa på nån tå

I denna mörka tid
Kan man behöva nån bredvid
Behöver du nu mig
Så finns jag här för dig

 

Ta hand om varandra, nu och alltid! Håll alltid högt i tak och varma filtar framme! För vi behöver alla någon att prata med ibland, och det är min förhoppning att vi alla ibland också kan vara den som lyssnar!
 Ljus
/Malin
Publicerad 04.11.2016 kl. 22:45

Poetry Pub den 10 november

För ett tag sedan fick vi nys om att det ska ordnas poesievenemang i Åbo, dagen FÖRE vi ordnar Poetry Slam på Bokkalaset. Det blir som en fin uppvärmning ifall någon tävlande känner att de är i behov av det, och kanske någon som skulle vilja prova på poesi utan att tävla kan få sin chans. Förstås behövs det även publik, så alla som deltar i evenemanget på sätt eller annat är lika viktiga!

Det evenemang jag pratar om är Poetry Pub, "en gemytlig och peppande vardagsrumssession (fast i en bar, med en scen) där alla kan känna sig bekväma, lyssna på poesi och också ställa sig på scenen och framföra en text om en vill". Hanna Sofia, som även hon bloggar på Ratata, ordnar detta tillsammans med Johanna för att ge lite liv åt poesiscenen i Åbo. 

Tyvärr har vi på vårt håll rätt fullt upp med Poetry Slam, så även om vi önskar att vi kunde närvara, delta, läsa en dikt och stöda detta underbara så kan vi vara med endast i tanke. Men tankarna vi sänder är desto varmare, och vi hoppas att så många som möjligt tar chansen att besöka evenemanget!

Besök alltså Poetry Pub på Skärgårdsbaren i Åbo den 10 november från klockan 19.00 och framåt

Bild lånad från Facebook-evenemanget

Här kan ni läsa Hanna Sofias blogginlägg om händelsen.

/Malin
Publicerad 27.10.2016 kl. 00:12

En liten kik

I torsdags hade Melinda och jag nöjet att mötas upp i Helsingfors för att gå på tv-inspelning. Imorgon klockan 21.00 ska ni titta på YLE Fem, så får ni se varför! Här kommer också en liten sneakpeak:

/Malin
Publicerad 09.10.2016 kl. 22:59

Rysningarna

Det händer saker hela tiden känns det som! Känner mig lite överrumplad över höstens alla prickar i kalendern. Det är ett större antal som representerar EstradpoesiFI än vad jag någonsin kunnat föreställa mig. Så himla kul när saker överträffar ens förväntningar!

Att det händer en massa involverar också att det blir mycket ibland. Långa dagar som avlöser varandra, och när man äntligen får en ledig en kan man inte låta bli att prokrastinera lite. Turligt nog för mig så innebär dessa dagar också ljusglimtar.

I torsdags hade jag till exempel nöjet att se hur timmar jag lagt ner kunde resultera i ett helt underbart evenemang. I egenskap av Ratatas praktikant fick jag i uppgift att ordna en bloggträff nämligen. De andra träffarna jag varit med på har mest inneburit att någon sagt åt mig vad som behöver göras och så har jag gjort det. Nu fick jag chansen att ordna en egen, där jag gjorde största delen av allt själv. Med lite hjälp från Miilo, som har varit min handledare under sommaren, snodde jag ihop vår senaste träff på Förlaget.

ratata_forlaget_traff

Kort och gott fick hela sällskapet ta del av Förlagets historia, höra hur de ser på den finlandssvenska förlagsbranschen och sin del i den. En av deras författare, Maria Turtschaninoff var också på plats för att berätta om sitt författarskap och sina böcker. Hennes genre är fantasy; hon har skrivit bland annat Arra - Legender från Lavora, Underfors (som utspelar sig delvis i Svenskfinland) och Maresi. Jag har läst flera av dem och har alltid gillat hennes böcker. Nu börjar någon säkert undra hur jag tänker knyta detta samman med poesins värld...

ratata_forlaget_traff-4

Egentligen knyter inget av detta samman med poesi i sig. Men jag måste få dela med mig. Under kvällen läste Maria nämligen ett stycke ur sin nya bok, Naondel. Utanför fönstret smattrade regnet ner i ett grått Helsingfors och inne på Förlagets kontor satt vi i skenet från tända ljus och lyssnade till Marias röst. Hon var helt magnifik som uppläsare, och den känslan man fick när hennes röst flöt ut i det knäpptysta rummet var helt underbar.

ratata_forlaget_traff-6

Jag rös längs hela ryggraden, och den känslan. Det är samma känsla jag får när jag hör en dikt som berör mig på djupet. Samma känsla som man får när en låt träffar hundra procent. Rysningar.

Dizi har gjort en låt, som jag hittade för flera år sedan efter lite detektivarbete från min sida. Den träffar mig fortfarande som en tegelsten i mellangärdet när jag hör den. Samma när jag ser denna dans från SYTYCD i Storbritannien eller ser på Loreens framförande av sin Euphoria tillsammans med Manillaskolan och Adolf Fredriks Musikklasser. Och även mycket annat.

Den stunden, när jag satt och lyssnade på Maria Turtschaninoff läsa ur sin nya bok, kände jag att det varit värt den lilla kamp jag fört de senaste veckorna. För att hinna med allt som behövde hinnas med. Det kändes också som att jag kanske hittat lite rätt i labyrinten som kallas livet. Och det är poesi i sig!

/Malin
Publicerad 02.10.2016 kl. 16:14

Sommar och soliga dagar / Situationspoesi / Malin / 04

Åh härliga sommar! Snart börjar du vara slut. Och vare sig du bjudit på solvarm hud eller mysiga regnljud har jag varit glad. Vi har haft en fin sommarromans, och det börjar lida mot ett avsked. Men inte riktigt än! Bara en liten stund till...

 

För sedan tar vi tag
I det som hör hösten till
Låter solkatterna somna
Och solhatten ligga still

Vi ser dagarna förkortas
Och löven falla av
Vi låter värmeljusen flockas
Tackar sommarn det den gav

Men än finns lite tid
Att låta sommarn ge sitt allt
Ta dagen som den kommer
Och njuta tusenfalt

 

Hoppas alla fått ladda batterierna ordentligt i sommar! Som det ser ut kommer ni förhoppningsvis få några estradpoetiska ljuspunkter i höstmörkret. Vilka dessa är kommer klarna här senare. Så håll utkik!

/Malin
Publicerad 11.08.2016 kl. 13:34

Situationspoesi / Malin / 03

Över ett halvår har nu gått
Massa nya insikter vi fått
Begränsningar har noterats
Och vi har inspirerats
Det kommer komma om och men
Problemen tar vi sen


Att bara starta är nog det bästa vi gjort
Vem hade trott att det skulle gå så fort

 

Känns lite surrealistiskt då det just slog mig att vi redan hållit på i ett halvår här. När sprang tiden förbi? 

Vi hade delvis ganska högtflygande funderingar före start, men var ändå ganska rationella. Vissa saker blev inte som vi tänkte oss då, men saker hände också som vi inte ens hade kunnat gissa. Och det allra bästa är att vi är två. Vi lär tillsammans och av varandra. Vi bollar idéer, ritar luftslott och bygger stenhus. Vi fyller varandra med helium, och knyter sedan stadigt fast varandra. Vi skrattar, irriteras, stöder, kämpar och drömmer.

 

Vi vet vart vi vill. Vi vet bara inte riktigt vilken väg vi kommer ta för att hamna där!

/Malin
Publicerad 22.06.2016 kl. 21:44

R&P Open Mic

Open Mics är så kul att uppleva, delta i, höra på, betrakta, fastna i. Nu kan jag lägga till "ordna" också, efter Stories Of:
 

Det var speciellt roligt att så många deltog i vår Open Mic, och att stämningen kändes öppen och snäll. Det beror på så många faktorer hur en Open Mic blir.
 

Lagom till detta hade vi också deadline idag för våra rapporter om produktionen. Så förhoppningsvis är allt snart fixat och känslan av att det verkligen är över kan infinna sig!
 

Men först bjuder vi alltså på video från Open Mic:

 

Jag läste en dikt som jag skrev åt en god vän för några år sedan, man tager vad man haver då man har så fullt upp med att arrangera att man inte hinner skriva.

Publiken fick delta på ett hörn också

En av tjejerna i min klass skrev en dikt och steg ur sin comfort zone upp på scenen

Rap i diktform

Här en fantastisk konstellation, högst improviserad som bjuder på en låt

 

Ifall ni vill se mera, så finns det en hel spellista på vår YouTube-kanal HÄR där det finns mera video! Check!

/Malin
Publicerad 10.06.2016 kl. 22:00

Rap & Poetry

Det regnar mera bilder från Stories Of: Rap and Poetry på vår FB, så här kommer ett urval av färskvaran!

Patrik Mikael drog ju igång hela kvällen

Rosanna läste både egna dikter och gjorde en tolkning av en dikt

Dizi kämpade emot en envist tillbakaväxande tonsill, och gav järnet

Tommi

Laura både rappade och läste också en dikt, som här fastnade på bild

Elise bjöd på finsk musik i textform under open mic

Kittys leende smittade av sig på open mic-feelisen

Osq in action

----------

 

Här syns lite av publiken, samt vår väldigt fina dekor som man som evenemangsproducent måste tacka det duktiga scenografi-teamet för!

Här mera av utrymmet i sin helhet, och många fler hade nog inte rymts in så det blev en otroligt lyckad kväll!

 

OCH

för att lite holka ur min egen motsträvighet mot bilder på mig själv kommer här just en sådan.

/Malin
Publicerad 25.05.2016 kl. 21:00

Bilduttag ur kvällen Stories Of: Rap and Poetry!

Första satsen bilder är zappad ut på facebook NU.
Nästa vecka utlovas mer, samt digert regn av ord på video!

Tack Arcadas kulturproducent-linje och Creat!
Det blev fint!

estradpoesi FI poet artist arcada rosanna
Rosanna.

EstradpoesiFI estradpoei Tommi arcadaTommi

estradpoesi fi poet publikMysigt, i väntan på open mic!

estradpoesi malin dikt arcadaMalin var host och hoppade också upp i open mic!

estradpoesi dikt poet johan arcadaJohan/Advice på open mic drog en slam-lyric.

estradpoesi rap rapperBara sååå bra. Kitty läste en dikt för oss, och fick med sig publiken i en rap version av Blinka lilla stjärna.

rap poetry estradpoesi arcadaOckså rap på finska, som Laura bjöd på, var en ljuvlig upplevelse på open mic!

estradpoesi osq oskar arcada rap reggaeOsq drog vant ett set tankefylld rap och skön reggae!

estradpoesi osq osku rap reggae poesi poetry arcada

dizi osq estradpoesi arcada rap reggaeOch Dizi backade upp Osq i ett par låtar.


Nu kallar fredag kväll, och titta in nästa vecka för mer rap och poesi från evenemanget!

 
/ Dizi
Publicerad 20.05.2016 kl. 21:33

Till Mamma

Som Melinda berättade i inlägget här nedanför så händer det grejer nu. Har sprungit runt som en yr höna i flera veckor, och ibland haft tillräckligt med närvaro för att ringa Melinda och checka upp läget samt hitta någon form av riktning framåt igen.

Och medan jag haft fullt upp med detta har livet ilat iväg. Plötsligt är det maj, och idag är det morsdag (!!!). Sitter ju fast i Helsingfors (dels av eget val, dels för att jag måste) så har inte haft möjlighet att fira mamma så mycket. Ska få tag på henne ännu ikväll för att gratulera på morsdagen, till att hon är en så fantastisk mamma. Får hoppas att min lillebror hållit fanan högt och varit snäll med henne!

Lagom till morsdag blev det en morsdags-dikt hit till bloggen också. Att jag över huvud taget har fått det gjort kan vi också tillskriva Melinda, som way back sådde ett litet frö som sen grodde

TILL DETTA:

 

Jag har alltid älskat ord
Men jag har aldrig kommit fram till hur jag ska formulera mig
Jag har alltid älskat grammatik
Men jag har aldrig hittat rätt regler för att få fram budskapet
Jag har alltid älskat dig
Men vi har aldrig riktigt kunnat prata om allt

För vi kan vara så himla olika

När jag skrattar, sitter du ibland och undrar vad som är så roligt
När min röst dryper av sarkasm, tar du mig rätt ofta på orden
När jag försöker förklara något för dig, känns det stundtals som att vi talar olika språk

Så det har inte alltid varit så lätt, men

När jag har varit hungrig, har det funnits mat på bordet
När mina kläder har varit smutsiga, har de tvättats rena
När jag har blivit sjuk, har du tagit hand om mig
När det skett ett misstag, har du hjälpt mig lösa det
När livet kommit med motgångar, har du tröstat mig
När jag har behövt någon, har du alltid funnits där

På samma gång har du låtit mig gå min egen väg, göra mina misstag och skapa min egen historia

Så fast jag kanske inte säger det så ofta
Och fast vi kanske inte alltid drar jämnt

Så vill jag att du ska veta detta

 

Mamma
Jag älskar dig!

/Malin
Publicerad 08.05.2016 kl. 21:15

Sarah Kay: If I should have a daughter...

Genom att be er påminna mig om att visa er videon jag pratade om i förra inlägget, påminde jag mig själv nu. Denna video inspirerar mig verkligen, och speciellt den första dikten som börjar hela hennes talk tycker jag väldigt mycket om. Gillar också hela henne; hennes stil, hennes rytm, hennes ordval... Skulle väldigt gärna gå en av hennes workshops. Kan ingen be henne komma till Finland?

 

 

Hennes stora poäng är att man borde skriva poesi om sina egna upplevelser och det man själv vet något om. Att försöka skriva någon annans poesi blir i regel aldrig bra. Jag älskar Dizis poesi som ni får ta del av här. Har suttit många gånger och önskat att jag kunde få till den där rytmen hon har och att jag kunde skriva de dikter som hon skriver. Ärligt talat gör jag det fortfarande ibland, även om jag insett att jag måste dra inspiration från mitt eget liv istället. Förhoppningsvis kommer någon annan att tänka samma sak om mig någon dag!

 

Man lever och man lär. Sedan skriver man en dikt om det!

/Malin
Publicerad 02.04.2016 kl. 22:30

Situationspoesi / Malin / 02

Skulle vilja säga att påsken kommit och gått, men i själva verket är den ännu här. Inte exakt den högtid jag firar mest, och speciellt inte när livet stressar på, kommer emellan och ständigt överraskar. Det är då, mitt i livet, som man kan komma på sig själv med att vilja sätta ord på stunden. Situationspoesin tågar in.

Jag har på sistone lite fastnat i att en dikt behöver vara lång. Den ska, för att vara exakt, vara lång som attan samt riktigt drypa av filosoferande tankar och världsförändrande formuleringar för varje stavelse som uttalas. Jag vet inte om det ens behöver nämnas att det verkligen inte händer ofta när jag skriver, om det händer alls. Och för att använda något jag sagt och säga det åt mig själv, så får poesi komma i vilka former och längder som helst. Så det så.

Jag har förhoppningar om att det ska vända nu. Man kan ändå bara skriva om det man själv vet, och det var vad jag gjorde (finns för övrigt en otroligt inspirerande TED-talk om ämnet, påminn mig om att jag måste visa den någon gång!). Så här får ni hålla till godo, en situationsdikt om det som fanns i mina tankar för ungefär tio minuter sen. Den tid det tog att skriva detta inlägg!

 

Saker händer
Vindar vänder
Vänner besöker och går bort
Vi är alla pajer av olika sort

Väntar på ett svar
Ska jag fortsätta eller bli kvar
Eldens magiska liv
Känns idag som allmänhetens
Tidsfördriv

 

situationspoesi-03-2016-malin
/Malin
Publicerad 28.03.2016 kl. 16:00

Kirjasto Open Mic

Ifall ni missade det så tipsade vi ju här i början av januari om Kirjasto Open Mic (länk), som ordnas under fyra olika tillfällen på fyra olika bibliotek i Helsingforsområdet. För några veckor sedan var det dags för Jakobacka bibliotek, som är mitt lokala bibliotek. Hade således skrivit upp datumet i min kalender.

kirjasto-open-mic-02-2016-malin

AP Kivinen

En av de största orsakerna till att jag inte tar mig på så många händelser här i Helsingfors är att Jakobacka ligger en ganska duktig bit från centrum. Inte oöverkomligt långt, men det mesta jag behöver finns ändå på gångavstånd, så jag har blivit rätt lat.

När dagen för Open Mic-tillfället i Jakobacka kom, blev jag lite tagen på sängen. Jag hade några vänner över efter skolan och hade frågat om de ville hänga med, men det blev så sent att de var tvungna att åka hem. Kände mig verkligen inte så intresserad av att åka på detta helt själv, särskilt eftersom jag var fullt medveten om att ungefär allt skulle gå på finska. Men så tänkte jag på alla gånger jag tänkt att det skulle vara kul med något som händer närmare mig, så att jag skulle slippa åka till centrum. Detta var ju vad jag velat ha, och nu tänkte jag inte ens gå?

kirjasto-open-mic-2-02-2016-malin

Harri Hertell

Fick lov att ta mig själv i kragen, elda på mig själv med lite jäklar anamma och sträcka på mig ordentligt. Men ut genom dörren kom jag. Och jag är ganska glad att jag gjorde det. Väldigt intressant kväll, även om jag kanske förstod en mening av tio. Fick en del att fundera på, och det öppnade ögonen lite. Dessutom lämnade jag biblioteket senare på kvällen med ett litet pris som alla som ställde upp på Open Mic fick.

kirjasto-open-mic-3-02-2016-malin

Ilmari

Jag hoppas att ni tar chansen nu när den kommer igen den 16.3 på Kannelmäen kirjasto! Och ifall ni inte är intresserade av att läsa era dikter, så kan ni ju gå och titta på. På Facebook hittar ni eventet HÄR.

/Malin
Publicerad 10.03.2016 kl. 21:20

Poesi finns i många former

Man kan hitta poesi lite överallt i vardagen. Till exempel på bloggar. Även när bloggaren inte tänker att det är poesi. För poesi behöver inte vara svårt, högtravande eller logiskt. Det kan vara precis vad som helst, och komma i vilken form som helst.

Så när jag läste Nanós inlägg om ett ordkonstverk hon skapat som hon inte ville kalla dikt, mejlade jag henne och frågade varför hon kände så, och om hon var intresserad av att visa upp det här, och berätta lite om sina tankar. Här nedan kan ni läsa vad hon skrev:

 

Jag är Nanó och fungerar som innehållsansvarig redaktör på Ratata. Efter att jag bloggade om mitt ordkonstverk som jag installerade på dörren till bokhandeln Copyright i Antwerpen frågade administratörerna från Estradpoesi mig ifall jag ville gästblogga här och det ville jag ju såklart!

För att ge er en bild av vem jag är kan jag berätta att jag alltid varit en skrivande person. Dock har jag haft en viss idé om att just poesi skulle vara något väldigt komplicerat och oåtkomligt eftersom vi knappt läste någon poesi varken hemma eller i skolan, vilket är otroligt synd. Visst har jag skrivit kärleksdikter om nästan varenda person jag någonsin varit kär i men det har alltid varit utgående ifrån en idé om att en dikt måste se ut på ett visst sätt för att "räknas" som dikt. För att hitta den uttrycksform jag sökte efter för mitt ordkonstverk tänkte jag inte en enda gång på vilken typ av text det var jag ville uppnå. Allt jag hade var tanken på ett budskap samt en mängd ord som jag ville använda mig av. Eftersom jag studerar konst är jag van vid att släppa tankarna på vad som är rätt eller fel och bara göra, göra, göra och sedan göra om, göra om och göra om tills allting klickar. Redan i början av läsåret när jag började planera de sista delarna av mitt magisterarbete visste jag att jag i en viss mån även ville arbeta med just ord. Det finns något magiskt i att vi lärt oss associera ord till saker och att vi ibland till och med kan se en hel bild eller ett händelseförlopp framför oss när vi hör ett eller ett par ord. Det jag ville jobba med var min fascination för stereotypa adjektiv som man kan koppla till kön. Förhoppningsvis är det inte bara kön man ser när man läser min dikt, jag vill även ge möjlighet till eftertanke. När jag utan närmare förklaring visade texten för en klasskamrat såg hon t.ex. en historia om en våldsam parrelation. Det tyckte jag var väldigt intressant.

Jag är långt ifrån någon slags expert på poesi men om man vill läsa något lite mer visuellt i poesiväg så vill jag i alla fall nämna Guillaume Apollinaire. Själv uppskattar jag Edith Södergran, Sapfo, Märta Tikkanen och Bodil Malmsten. Och när jag är sugen på hjärta och smärta läser jag gärna Håkan Hellströms lyrik!

Nanó Wallenius


Bilden är lånad från samma inlägg på Nanós blogg, där ni hittar fler bilder

Nanós blogg hittar ni på nano.ratata.fi, och här hittar ni en helhetsbild av hur hennes verk ser ut.

/Malin
Publicerad 01.03.2016 kl. 17:15

Om

 

Detta är en blogg-plattform för estradpoesi och spoken word!
Drivs av två ordkonstnärer och poeter, Melinda och Malin.

EstradpoesiFI på FB (Link)

---

Vill du också få dina dikter publicerade här? Känner du att du vill få chansen att synas?

Eller har du tips, idéer, tankar om temat estradpoesi och dikt?

Mejla då till: 

estradpoesi.finland[at]gmail.com

---
 

estradpoesi finland finlandssvensk poesi dikt

 

Vi publicerar inskickat video-material för bloggen via vår youtube-kanal, tillägger information om poeten och ett litet intro. Skicka in ditt bidrag med en dropbox-länk eller liknande, samt skriv diktens titel, det namn du vill kallas och eventuell sida du vill att vi länkar till!

All copyright på material hålls hos dig, med att skicka in ett bidrag ger du oss endast lov att publicera ditt bidrag på våra kanaler och tillägga i videon nödvändig information om dig. Vi lägger också till vår blogglogo och jingel, så folk vet att denna plattform publicerat just dig. Och du kan när som helst be att vi tar bort ditt material, om du ångrar dig.

---


Vi går igenom allt material som skickas in innan vi publicerar det, och publicerar med Finsk lagstiftning i åtanke. Ibland kan det hända att ditt bidrag publiceras senare än när det är inskickat, vi publicerar i passande takt och tema, och arbetar frivillgit med detta. Om det till exempel är tema-månad på kommande kan det vara att vi vill spara din godbit tills den slår på! 

Du kan OCKSÅ skicka in poesi i textform, tillsammans med en passande bild eller multimedia!

Illustration, fotokonst, ett musikklipp du komponerat.

 

Fråga mer per mail om du blev intresserad!

 

---

LÄNKAR

Våra evenemang: JAMs & SLAMS


Video från Bokkalaset POETRY SLAM 2016

BILDER från BPS2016

Vinnaren av Bokkalaset Poetry Slam 2016Pop UP POETRY på Galler KOBRA - Okt 2016 Video

Bilder från KOBRA Pop UP POETRY

Stories Of: Rap And Poetry - Maj 2016

Bilder från Stories Of: Rap And Poetry


POETER & ARTISTER

 

Dizi fb

Dizi på ratata

Daniel Nyman - BPS2016 vinnaren

Daniela I
Daniela I på poeter.se